بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه

می 19, 2018 Off By admin

بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه :

سال انتشار : 1387

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگي

تعداد صفحات : 6

امروزه تعداد بیشماری از میكروب ها به انواع آنتی بیوتیك ها مقاوم شده اند و این مساله باعث پیچیدگی درمان بیماریهای عفونی می شود. موضوع این تحقیق جداسازی میكروارگانیسم های تولیدكننده آنتی بیوتیك از خاك های مناطق بومی ایران بود. در این مطالعه نمونه های مختلف خاك از مناطق جنگلی جنگل آمل و خاك مناطق بیابانی كهریزك و حسن آباد خالصه انتخاب شد و در محیط های نوترین آگار و سابورود كستروزآگار كشت داده شد و سپس نمونه هایی خالص شدند. برای بررسی فعالیت ضد میكروبی میكروارگانیسم ها علیه باكتری ها، چهار باكتری گرم مثبت و چهار باكتری گرم منفی انتخاب شدند. نتایج نشان داد كه تنها استرپتومیسس های جدا شده از مناطق بیابانی، دارای فعالیت های ضد باكتریایی بودند. در مرحله بعد تاثیر پارامترهای اكولوژیكی (دما pH- منابع كربن – نیتروژن) بر روی فعالیت ضد میكروبی مطالعه شد. نتایج نشان داد كه مناسب ترین و اپتیمم شرایط برای فعالیت ضد میكروبی به قرار زیر است: pH و برابر 6.9-7.2، منابع كربن گلوكز و لاكتوز هر كدام به میزان 10 گرم در لیتر دمای 36-33 درجه سانتی گراد و سولفات آمونیوم به میزان 10 گرم در لیتر و نیز اسیدهای آمینه متیونین و تریپتوفان هر كدام به میزان 1 گرم در لیتر به عنوان منابع نیتروژن. این عوامل می توانند باعث افزایش و سرعت دهی فعالیت ضد باكتریایی شوند. ما همچنین دریافتیم كه حساسیت باكتریهای گرم مثبت نسبت به فعالیت ضد باكتریایی استرپتومیسس های جدا شده از خاك در مقایسه با باكتریهای گرم منفی، بیشتر بود.

كلید واژه: خواص ضد میكروبی، استرپتومیسس ها، قارچ ها، خاك

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه

دانلود این فایل