بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

آوریل 5, 2018 Off By admin

بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان :

سال انتشار : 1390

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران

تعداد صفحات : 10

تانن پوست و جفت میوه بلوط ایرانی (Quercus persica Jaub. & Spach) با دو حلال متفاوت، اول با متانول و بعد با اتیل استات استخراج گردید و بعد اثر آنتی ‌اکسیدانی آنها به‌ طور جداگانه روی روغن نباتی خوراکی در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان سنتزی گریندوکس 117 به دو روش AOM و Rencimat بررسی شد. روش AOM در دمای 120 درجه سانتی ‌گراد و جریان هوای 8.35 لیتر بر ساعت و روش Rencimat در دمای 110 درجه سانتی ‌گراد و جریان هوای 20 لیتر بر ساعت انجام شد. مدت زمان مقاومت روغن از نظر پایداری بر حسب ساعت محاسبه گردید. زمان دوره القایی روغن آفتابگردان با اضافه کردن200 ppm عصاره استخراج شده با متانول %90 از 5.30 ساعت به 10.85 ساعت افزایش یافت و با افزایش200 ppm عصاره استخراج شده با اتیل استات %99.99 این زمان به 10.9 ساعت افزایش پیدا کرد. دوره القایی روغن نباتی سویا با اضافه نمودن 200 ppm عصاره استخراج شده با متانول %90 از 5.9 ساعت به 8.87 ساعت افزایش یافت و با اضافه کردن 200 ppm عصاره استخراج شده با اتیل استات %99.99 به 8.73 ساعت افزایش یافت. در نمونه دیگری از روغن سویا دوره القایی با اضافه کردن 200 ppm مخلوطی از عصاره متانولی و اسید سیتریک خالص به نسبت 1:3 از 4.65 ساعت به 7.2 ساعت افزایش یافت و با اضافه نمودن200 ppm مخلوطی از عصاره استخراج شده با اتیل استات و اسید سیتریک 1:3، مدت زمان القا به 7.15 ساعت افزایش یافت.

كلید واژه: عصاره، بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach)، فعالیت آنتی ‌اکسیدانی، روغن سویا، روغن آفتابگردان

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی:بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان را در ادامه مطلب ببینید
بررسی اثر ضداکسیدانی پوست و میوه بلوط (Quercus persica Jaub. & Spach) بر روغن ‌های خوراکی سویا و آفتابگردان

دانلود این فایل